Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ SYMPHONIC ROCKSHOW

Carlo Osvaldo Goldoni - 1
Ο ΠΟΛΥΓΡΑΦΟΤΑΤΟΣ ΚΑΡΛΟ ΓΚΟΛΝΤΟΝΙ
25 Φεβρουαρίου, 2021
new york reopens cinema after covid19
ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ
25 Φεβρουαρίου, 2021

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ SYMPHONIC ROCKSHOW

Symphonic Rockshow

Το Symphonic Rockshow είναι το όραμα του μουσικού παραγωγού, τραγουδιστή και συνθέτη Brody Dolyniuk.

Μετά από μια θητεία 14 ετών με το συγκρότημά του Yellow Brick Road του Λας Βέγκας, τον οποίο ίδρυσε το 1997, ο Brody έκλεισε ένα κεφάλαιο και άνοιξε ένα άλλο ταυτόχρονα κάνοντας μια συμφωνική παράσταση στις 18 Ιουνίου 2011 στο Henderson Pavilion. Για το αποχαιρετιστήριο σόου του με τους YBR, ο Brody προσέλαβε τον βετεράνο τρομπέτα Lon Bronson για να βοηθήσει στη σύνθεση μιας ορχήστρας 21μοσυικών και να βοηθήσει με νέες ενορχηστρώσεις κλασσικών ροκ τραγουδιών. Η παράσταση πλαισιώθηκε από μια οθόνη 30 μέτρων, λέιζερ και πολλά φωτιστικά εφέ και το αποτέλεσμα ήταν ένα μουσικό και οπτικό υπερθέαμα μπροστά σε ένα κοινό – τουλάχιστον 3600 άνθρωποι παρακολούθησαν την συναυλία – στο Las Vegas.

Το γλυκόπικρο τέλος της ροκ μπάντας του αποτέλεσε την αρχή μιας νέας εποχής για τον Brody και την παραγωγή του, η οποία συνέχισε να πουλάει τέτοιου είδους παραγωγές. .

Στη ουσία το Symphonic Rockshow αποτίνει φόρο τιμής στη γενιά της ροκ μουσικής με συμφωνικά και ηλεκτρικά όργανα,  με τον ίδιο σεβασμό ως μια συμφωνία που σέβεται τους κλασικούς μεγάλους όπως ο Μότσαρτ, ο Μπετόβεν ή ο Μπαχ. Το Symphonic Rockshow πιστεύει ότι τα ονόματα Page, Townsend και Taupin / John αξίζουν την ίδια τιμή.

Η αποστολή του SRS πρωτίστως είναι η αναδημιουργία αυτών των τραγουδιών με ιδιαίτερο σεβασμό και προσοχή στη λεπτομέρεια. Θα ακούσετε συνδυάζοντας τον ροκ ήχο με την συμφωνική μουσική.

Το Symphonic Rockshow φέρνει μαζί δύο ξεχωριστά είδη μουσικής και λάτρεις της μουσικής, νέους και ηλικιωμένους για να ζήσουν κάτι που καμία ομάδα δεν περιμένει πραγματικά ή εκτιμά πλήρως μέχρι να το δουν ζωντανά.

Δείτε και ακούστε ένα από τα show που έδωσε στις 24 Αυγούστου 2012 στο The Smith Center.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.