ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ…

Photo of the day 05222020
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 22 ΜΑΪΟΥ 2020
22 Μαΐου, 2020
Photo of the day 05252020
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 25 ΜΑΪΟΥ 2020
25 Μαΐου, 2020

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ…

7Arts End Season 2019-2020

Η Ολοκλήρωση του προγράμματος της 7ARTS για την περίοδο 2019 – 2020

Μέσα από περιπέτειες και μερικής διακοπής δυο μηνών είμαστε ακόμα ζωντανοί και έχουμε μπει ήδη στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης της σεζόν 2019 – 2020, αλλά και της προετοιμασίας μιας ανανεωμένης περιόδου για το διαδικτυακό κανάλι 7Arts.

Αυλαία για την εναλλακτική κωμική σειρά του Γεώργιου Γιολδάση Ξηρά Τροφή, Αλάτι και Κρεμμύδια θα έχουμε στις 05/06, ενώ η Μαρία Βουζουνεράκη με την σειρά Ο Έρωτας είναι Τέχνη ρίχνει αυλαία στις 09/06.
Ο πολυσυζητημένος Σκιάς με την σειρά Σχετικώς με τις Τέχνες θα πει οριστικά το διαδικτυακό του αντίο στις 08/06 παραμένοντας όμως πάντα online να μας μιλά όσες φορές το θελήσουμε για αγαπημένα καλλιτεχνικά ρεύματα και γενικότερα για τις τέχνες.

Τον κύκλο τους ολοκλήρωσαν οι σειρές Movie Magic με την Θεώνη και ο πρώτος κύκλος των Παράλληλων Μονολόγων με την Κατερίνα Γιοβανάκη. Η 7Arts ευχαριστεί και τις δυο για τις προσπάθειές τους και την συμβολή τους στην ποιοτική ανάπτυξη του καναλιού. Την Θεώνη βέβαια θα την ακούσουμε να μας παρουσιάζει ένα εξαιρετικό καλοκαιρινό αφιέρωμα τριών επεισοδίων με τίτλο ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ, το οποίο θα γεμίσει με εικόνες και κινηματογραφική γνώση τα καλοκαιρινά ζεστάα βράδια σας.

Το Sold Out by Art Magazino θα παραμείνει πάντα εδώ με συνεντεύξεις και αφιερώματα των αγαπημένων σας ηθοποιών και παραστάσεων και όχι μόνο.

Η επόμενη σεζόν 2020 – 2021 αναμένεται να ξεκινήσει στις 05.10.2020 και θα κρύβει πολλές εκπλήξεις.

Sexy PinUp woman in polka dots swimsuit,beach bodyΟ δεύτερος κύκλος των επεισοδίων της σειράς Παράλληλοι Μονόλογοι, θα συνεχίσουν ανανεωμένοι και επικεντρωμένοι στην παραστατική τέχνη, της μίμησης και της πράξης, αλλά και της προβολής των δημιουργών της υποκριτικής τέχνης.

Ο Γεώργιος Γιολδάσης πιο χορταστικός και ζωντανός από ποτέ! Η σειρά Ξηρά Τροφή, Αλάτι και Κρεμμύδια θα ξεκινήσει το β’ κύκλο της ζωντανά από το στούντιο, οπότε θα έχετε την ευκαιρία κάθε Πέμπτη βράδυ να τα λέτε όχι μόνο με τον Γεώργιο αλλά και με τον Αρχιμήδη.

Το πιο σημαντικό: Ο Γεώργιος, αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει και την πρώτη web series κωμική σειρά μυθοπλασίας για την 7Arts, μια πλούσια από british humor κοινωνικοπολιτική σάτιρα.

Σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκεται μια ακόμη web series μυθοπλασίας για την 7Arts. Νεότερα αναμένονται προσεχώς το καλοκαίρι σε ξεχωριστό δελτίο τύπου. Το Sold Out by Art Magazino με τους Παναγιώτη Πετρόπουλο και Γιώργο Λιναρίτη και την συμμετοχή καλλιτεχνών από το χώρο του θεάτρου και όχι μόνο, θα συνεχίσει την καινούργια σεζόν να σας κρατά συντροφιά κάθε Παρασκευή στις 20:00.

Η γλυκιά μας Μαρία Βουζουνεράκη θα επιστρέψει ανανεωμένη και διαφορετική, με κάτι που πολλοί το αποζητούν. Ανακοινώσεις θα ακολουθήσουν μέσα στο καλοκαίρι.

Επίσημα το καλοκαίρι είναι προ το πυλών και όλες οι αγαπημένες σας σειρές θα βρίσκονται στο διακαναλικό μας δίαυλο στο YouTube να σας κρατήσουν συντροφιά, ενώ η 24ωρη ροή προγράμματος μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα μας προετοιμάζεται να κάνει και αυτή την εμφάνισή της τον Οκτώβρη.

Η 7Arts σας ευχαριστεί που μέρα με την ημέρα εμπιστεύεστε το υλικό της για την ψυχαγωγία σας και δηλώνετε την αγάπη σας σε καλλιτεχνικές προτιμήσεις που σίγουρα, δεν βλέπετε στα συμβατά τηλεοπτικά δίκτυα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.