Λόλα Φλόρες - Ισπανίδα Χορεύτρια και Τραγουδίστρια
ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕΙ
6 Νοεμβρίου, 2019
Movie Magic - 001 joaquin phoenix.
MOVIE MAGIC – ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ JOAQUIN PHOENIX
6 Νοεμβρίου, 2019

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ London’s National Portrait Gallery

Θέλετε να επισκεφθείτε το London’s National Portrait Gallery; Βιαστείτε – κλείνει για τρία χρόνια  τον Ιούνιο του 2020.

Τα μουσεία που φιλοξενούν έργα τέχνης συνήθως προσπαθούν να διατηρήσουν τις πόρτες ανοικτές, ακόμη και κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων μεγάλων ανακαινίσεων.

Αλλά το London’s National Portrait Gallery ανακοίνωσε ότι θα κλείσει για σχεδόν τρία χρόνια, καθώς χρειάζεται ανακατασκευή ύψους 35,5 εκατομμυρίων λιρών (45 εκατομμυρίων δολαρίων), με σκοπό να προχωρήσει στην επέκταση της εισόδου του κτιρίου και στην ανακατασκευή των εσωτερικών χώρων που φιλοξενούνται τα πλούσια εκθέματά του.

Η πρωτοφανής αυτή απόφαση σημαίνει αυτόματα την αποθήκευση σχεδόν των περισσότερων έργων που έχει στη συλλογή του.

National Portrait Gallery London UK

Σε ανακοίνωσή του το London’s National Portrait Gallery τονίζει την ανοδική του πορεία και συμπληρώνει πως έκπληξη των επισκεπτών και για τους λάτρεις των τεχνών πως: θα παραμείνει από τον Ιούνιο του 2020 έως την άνοιξη του 2023. Ωστόσο συμπληρώνει πως 300 περίπου πορτρέτα θα τα διανύμει για όσο διάστημα θα παραμείνει κλειστό στα μεγαλύτερα μουσεία Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και θα διοργανώσει και αποστολές μερικών τμημάτων αυτής της συλλογής περιοδεύοντας σε Ιαπωνία και ΗΠΑ.

Για όσους λοιπόν βρεθούν στο Λονδίνο μέχρι τον Ιούνιο το 2020 ας κάνουν μια επίσκεψη στο London’s National Portrait Gallery.

ΠΗΓΗ: artnet

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.