ΝΕΟ PREQUEL ΑΠΟ ΤΗΝ HBO ΓΙΑ ΤΟ “Game of Thrones”

Goodbye First Lady
Goodbye First Lady… ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΙΜ ΚΑΡΕΪ
26 Ιανουαρίου, 2021
Ιάκωβος Κολλάρος - Crab nebula
12 MONTHS | ARTonline
26 Ιανουαρίου, 2021

ΝΕΟ PREQUEL ΑΠΟ ΤΗΝ HBO ΓΙΑ ΤΟ “Game of Thrones”

Game of Thrones

Στα σκαριά έχει το HBO μια σειρά prequel του «Game of Thrones». Θα λέγεται «The Tales of Dunk and Egg» και θα βασίζεται στις νουβέλες του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν.

Στα επεισόδια, διάρκειας μιας ώρας το καθένα, θα παρακολουθούμε πιθανότατα τους χαρακτήρες Ser Duncan the Tall (γνωστόν επίσης ως «Dunk») και τον Aegon V Targaryen (γνωστόν επίσης ως «Egg»), 90 χρόνια πριν τα όσα συνέβησαν στο GoT. Το σχετικό δημοσίευμα του Variety δεν έχει προς το παρόν επιβεβαιώσει η HBO.

Game of Thrones

To Prequel cast της σειράς

Τα νέα έφτασαν σχεδόν δύο χρόνια μετά το όχι και τόσο ευπρόσδεκτο από τους φανατικούς θαυμαστές τέλος της αρχικής σειράς και ενώ είναι σε εξέλιξη η παραγωγή μιας άλλης prequel, της «House of the Dragon». Το ντεμπούτο αυτού του «παράγωγου» του GoT έχει προγραμματιστεί για το 2022 και η σειρά αυτή θα εστιάζει στην οικογένεια Targaryen, 300 χρόνια πριν από όσα παρακολουθήσαμε στην αρχική.

Game of Thrones

Σύμφωνα με κατά καιρούς δημοσιεύματα, το HBO σχεδίαζε πέντε «παράγωγα» να ακολουθήσουν μετά τους δημοφιλείς οκτώ κύκλους του «Game of Thrones».

Για ένα από αυτά, το οποίο εστίαζε στην Εποχή των Ηρώων και στο οποίο θα πρωταγωνιστούσε η Ναόμι Γουότς, δόθηκε αρχικά το πράσινο φως, αλλά στη συνέχεια αποφάσισαν να το ακυρώσουν. Είναι ασαφές το κατά πόσον θα προχωρήσουν τα άλλα πρότζεκτ μιας και το μόνο σίγουρο είναι η δήλωση, πριν ένα χρόνο, του Casey Bloys, προέδρου προγραμματισμού στο HBO: «Όλοι εστιάζουμε στη House of the Dragon».

ΠΗΓΗ: VARIETY

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.