ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΩΝ: ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΛΟΓΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

sklavos
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ: ΓΛΥΠΤΗΣ “ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΓΚΩΝ”
28 Ιανουαρίου, 2021
els
ΕΛΣ: ΤΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 2021
28 Ιανουαρίου, 2021

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΩΝ: ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΛΟΓΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

festival de cannes

Το Φεστιβάλ των Καννών επιβεβαίωσε νέες ημερομηνίες για τη φετινή εκδήλωση, η οποία αναβλήθηκε και πάλι λόγω της πανδημίας.

Πέρυσι ακυρώθηκε τελείως, αλλά φέτος το Φεστιβάλ των Καννών αναβάλλεται από τον Μάιο έως τον Ιούλιο με την ελπίδα να διοργανωθεί ένα φεστιβάλ διά ζώσης.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την Τετάρτη ότι το φετινό φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 6-17 Ιουλίου, περίπου δύο μήνες μετά την συνηθισμένη του περίοδο.

Όπως ανακοινώθηκε το περασμένο φθινόπωρο, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών έδωσε στον εαυτό του τη δυνατότητα να τροποποιήσει τις ημερομηνίες, σύμφωνα με την εξέλιξη της παγκόσμιας υγειονομικής κατάστασης. Ως εκ τούτου, το αρχικά προγραμματισμένο για τις 11 έως τις 22 Μαΐου 2021 Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 6 Ιουλίου έως το Σάββατο 17 Ιουλίου 2021,

υπογραμμίζει σχετική ανακοίνωση.

Το φεστιβάλ της Γαλλικής Ριβιέρας, συνεχίζεται σχεδόν 75 χρόνια με λίγες διακοπές.

Οι διοργανωτές ελπίζουν του παρόντος ότι η πανδημία θα υποχωρήσει αρκετά το καλοκαίρι. Οι Κάννες πέρυσι εξέτασαν για πρώτη φορά την αναβολή του 73ου φεστιβάλ του έως τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο, προτού τελικά ακυρώσουν τελείως.

Φέτος, οι διοργανωτές σκοπεύουν να κάνουν ένα φεστιβάλ, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Πάντως, δεν ανακοινώθηκαν λεπτομέρειες την Τετάρτη σχετικά με τη μορφή του φεστιβάλ το 2021.

ΠΗΓΗ: A.P.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.