ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ με την ΕΛΕΝΑ ΤΟΣΚΟΥ

Hive
HIVE: ΣΑΡΩΣΕ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΟ SUNDANCE
8 Φεβρουαρίου, 2021
AntiTikTok
ANTITIKTOK
9 Φεβρουαρίου, 2021

ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ με την ΕΛΕΝΑ ΤΟΣΚΟΥ

Afigiseis

"ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ" με την Έλενα Τόσκου

Μια εκπομπή για το βιβλίο και τους συγγραφείς με συνεντεύξεις και ειδικά αφιερώματα στη κλασσική λογοτεχνία.

Η Medea Pictures, σύμφωνα με το καταστατικό της και ακολουθώντας αντίστοιχα τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα παρουσίασης του βιβλίου, ενός εκδοτικού οίκου και ενός συγγραφέα, με βαθιά γνώση της τηλεοπτικής εικόνας και της προώθησης – διαδραστικής διαφήμισης, στηρίζει και ενισχύει με εναλλακτικές προτάσεις προς όφελος των εκδοτών των συγγραφέων και των τίτλων τους και την λογοτεχνία ως μορφή τέχνης. Στο πλαίσιο αυτό η Medea Pictures δημιουργεί μια αποκλειστική εκπομπή για το βιβλίο και την λογοτεχνία γενικότερα. Η εκπομπή θα έχει τίτλο “ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ” με την Ελένη Τόσκου στο τιμόνι της παρουσίασης και με την συγγραφέα – σύμβουλο και συντονίστρια στην εκπομπή την Μαρία Βουζουνεράκη.

Με μια σειρά προτάσεων- πακέτων που αφορούν στην ανάδειξη, προώθηση και ενδυνάμωση του έργου έκαστου συγγραφέα / εκδοτικού οίκου, η εκπομπή με τίτλο “Αφηγήσεις” έρχεται να προσθέσει ένα λιθαράκι στο χώρο του βιβλίου, έχοντας σαν στόχο την προσέλκυση και αφύπνιση του αναγνωστικού κοινού, μέσα από ένα διαφορετικό τρόπο παρουσίασης του ίδιου του συγγραφέα και του έργου του.
Αξίζει να σημειωθεί πως, διανύουμε μια “ιδιαίτερη” περίοδο που το βιβλίο προσπαθεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων παρά τις όποιες αντιξοότητες αφού όπως η ιστορία έχει δείξει, το βιβλίο ήταν και είναι σημείο αναφοράς για κάθε άνθρωπο ανά τον κόσμο.

Στη Medea Pictures έχουμε την τεχνογνωσία και την δυνατότητα να δώσουμε ζωή στα έργα σας υποστηρίζοντας κάθε μας πρόταση και παράλληλα παραμένουμε ανοιχτοί σε κάθε παρέμβαση / υπόδειξη του δημιουργού που θα εξυπηρετεί τον ίδιο σκοπό έχοντας πάντα σαν τελικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Δείτε το Teaser:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.