ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ...

Η γνώση και η εμπιστοσύνη είναι τα δώρα του καναλιού μας για όλες τις αισθήσεις σας

Οι ΕΠΤΑ ΤΕΧΝΕΣ (Seven Arts aka 7Arts), είναι το κανάλι στο οποίο όλοι εσείς οι επίδοξοι τηλεθεατές μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τις τέχνες με απλό τρόπο και όχι μόνο... Το κανάλι είναι εδώ για να προβάλλει την, αγάπη, την υπερηφάνεια, να χαρίσει χαμόγελο, να μοιράσει γνώση, πάθος, ότι λείπει από την συμβατή τηλεόραση, για τα μάτια σας μόνο! Και φυσικά... Νέα και άρθρα από τον εκπληκτικό κόσμο των τεχνών.

Κλείσαμε είδη ένα χρόνο στην πλατφόρμα του YouTube και το ποικίλο περιεχόμενό μας βρήκε ζεστή ανταπόκριση σε όσους ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν ένα πιο διαπροσωπικό και διαδραστικό δρόμο ψυχαγωγίας. .

Πως διαμορφώνει λοιπόν το κανάλι των τεχνών το πρόγραμμα του; .

Ο πρώτος χρόνος ήταν δοκιμαστικός. Ένας χρόνος που μας χάρισε περίπου 500 συνδρομητές, 223 video και 28 χιλιάδες views, γεγονός που μας χαροποίησε καθότι το περιεχόμενο του καναλιού δεν είναι και τόσο συνηθισμένο με τα υπόλοιπα κανάλια της ίδιας πλατφόρμας που ως επί το πλείστον είναι περισσότερο ατομικά. .

Το υλικό και τα πρόσωπα στο κανάλι 7Arts είναι ποικίλα και εξειδικευμένα στο θέμα και στο περιεχόμενο που παράγεται. Σε αυτόν τον πρώτο πειραματικό χρόνο λοιπόν, το κανάλι εμπλουτίστηκε με βίντεο περιεχόμενο για τον κινηματογράφο, το θέατρο, τις ανθρώπινες σχέσεις, με μια κωμική σειρά, με την πολύτιμη συνεργασία του art magazino και την εκπομπή sold out αλλά και με μια εκπομπή που αφορούσε τις κλασσικές τέχνες. .

Στόχος μας αρχικά ήταν η πληροφόρηση, η ενημέρωση, η πλούσια εικόνα, όπου μπορούσαμε και όπου μας επιτρεπόταν. Για όλους όσους εσάς που γίνατε συνδρομητές και μας στηρίξατε, αλλά και όσους δεν γίνατε και θελήσετε να είστε στη συνέχεια συνδρομητές, από καρδιάς σας ευχαριστούμε. .

Άλλωστε κάνοντας ένα κλικ στου κουτάκι Εγγραφή ή Subscribe στα αγγλικά είναι ένα δέκατο του δευτερολέπτου, αρκετό για να μας ενισχύσει και φυσικά είναι δωρεάν. .

Για εμάς η αρχική μας σκέψη παραμένει ίδια: .

Η γνώση και η εμπιστοσύνη είναι τα δώρα του καναλιού μας για όλες τις αισθήσεις σας.

Απλή Γνώση - Περισσότερη Δημιουργικότητα. Εγγραφτείτε στο κανάλι των τεχνών και ενημερωθείτε πρώτοι για το νέο πρόγραμμα το και τα video περιεχόμενό του.

♥ Μην ξεχάσετε να μας στέλνετε τις προτάσεις και τα σχόλια σας ♥
Δείτε τις μέρες και τις ώρες που ανεβαίνουν τα βίντεο και τικάρετε το αγαπημένο σας πρόγραμμα ♥
♥ Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή (είναι δωρεάν) και να πατήσετε το καμπανάκι στο 7Arts YouTube Channel


YouTube ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΝΑΛΙΟΥ


Πρωτότυπα βίντεο με γρήγορα μηνύματα, δημιουργικό περιεχόμενο και δράσεις, μουσική, θέατρο, ιστορία και κωμωδίες υπό το φως του ΕΠΤΑ.

Όλα τα Δικαιώματα Διατηρούνται.
Όλα τα Βίντεο είναι copyrighted.
Όλα τα Βίντεο είναι γνήσια.

Σημειώσεις-όροι χρήσης: Επιτρέπεται η ενσωμάτωση των βίντεο σε blogs και ιστοσελίδες με αναφορά στην πηγή. Απαγορεύεται το κατέβασμα και η χρήση αποσπασμάτων ή ολόκληρων βίντεο για οποιοδήποτε λόγο χωρίς γραπτή άδεια.

Στα σχόλια μπορείτε να δημοσιεύετε την άποψη σας σχετικά με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το βίντεο ή όποιο άλλο σχόλιο για το κανάλι. Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια όπου εντοπίζονται θα διαγράφονται.

Το 7Arts σας ευχαριστεί για τη συνεχή υποστήριξη. Αυτό για εμάς σημαίνει περισσότερο δημιουργικούς ανθρώπους κι ένα πιο δημιουργικό κόσμο!

Σύντομα σε πλατφόρμα IPTV and OTT...

©2019 7Arts & Medea Pictures