ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ – 500 ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΙΟΦΥΙΑΣ

Σχετικώς με τις τέχνες
ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ – Τα πάντα για τις τέχνες, ΕΔΩ!
22 Οκτωβρίου, 2019
60ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
60 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
29 Οκτωβρίου, 2019

ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ – 500 ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΙΟΦΥΙΑΣ

ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ – 500 ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΙΟΦΥΙΑΣ

H εταιρεία παραγωγής Λάβρυς επανέρχεται και παρουσιάζει, σε συνεργασία με τη Grande Exhibitions, τον  ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ – 500 ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΙΟΦΥΙΑΣ, απ’ όπου προέρχεται και το συγκεκριμένο άρθρο. Δείτε εδώ την πηγή.

Λεονάρντο Ντα Βίντσι - Μόνα Λίζα

Μόνα Λίζα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι

Ένα εμβληματικό κτίριο του κέντρου της Αθήνας, το Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, μεταμορφώνεται για να φιλοξενήσει αυτή τη μοναδική εμπειρία. Με τη συνδρομή του Μουσείου Leonardo da Vinci στη Ρώμη, του Ινστιτούτου Lumiere Technology στο Παρίσι, αλλά και ειδικών από Ιταλία και Γαλλία, το ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ – 500 ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΙΟΦΥΙΑΣ επιδεικνύει το πλήρες φάσμα των επιτευγμάτων του Λεονάρντο, τιμώντας έτσι τη μεγαλύτερη διάνοια όλων των εποχών, 500 χρόνια μετά το θάνατό του.

ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ – 500 ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΙΟΦΥΙΑΣ

Αυθεντικό πορτρέτο του Λεονάρντο Ντα Βίντσι

Τρεις εκθέσεις ενώνονται στην πιο ολοκληρωμένη έκθεση για τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι που έγινε ποτέ στον κόσμο, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να θαυμάσουν:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO:

Τις μηχανικές εφευρέσεις του Λεονάρντο

75 μοντέλα των εφευρέσεων του, αναπαραγωγές σε φυσικό μέγεθος, διαδραστικές μηχανές, αντίγραφα των περίφημων κωδίκων του και συνολικά πάνω από 200 εκθέματα σχεδιασμένα σε συνεργασία με το Μουσείο Leonardo da Vinci της Ρώμης.

Da Vinci Alive – The Experience

Μία καθηλωτική οπτικοακουστική, βιωματική εμπειρία που παρουσιάζει τη ζωή και το έργο αυτού του μεγάλου καλλιτέχνη και εφευρέτη.

Τα Μυστικά της Μόνα Λίζα

Τα μυστικά του πιο διάσημου έργου τέχνης στον κόσμο, αποκαλύπτονται για πρώτη φορά από τον Pascal Cotte και το Lumiere Technology Institute. Μία λεπτομερής επιστημονική ανάλυση και παρουσίαση του αινιγματικού αυτού πίνακα.

Ανακαλύψτε κι εσείς την εκπληκτική ζωή και το έργο του Λεονάρντο ντα Βίντσι μέσα από ένα μοναδικό ταξίδι στο χώρο και το χρόνο, και διεισδύστε στο μυαλό του απόλυτου Homo Universalis, του ανθρώπου που έθεσε τα θεμέλια για κάποιες από τις σημαντικότερες εφευρέσεις της ανθρωπότητας, όπως το αεροπλάνο, το αυτοκίνητο, το υποβρύχιο, το αλεξίπτωτο και το ποδήλατο.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.